Recharge
& Relax

Er even helemaal tussenuit

We sporten graag en doen dat meer dan ooit tevoren. Sommige werkgevers hebben dit goed begrepen en bieden hun werknemers een fitbithorloge, fitnessabonnement, wellnesscoaching, inschrijving voor sportevenementen aan…; allemaal in de wetenschap dat gezonde werknemers zich beter kunnen concentreren én dus efficiënter werken. Bovendien zijn fitte medewerkers minder ziek.

“Hoeveel watt draai ik? Zou ik een marathon aankunnen? Raak ik wel ooit van die tennisellenboog en die verdomde kniepijn af?” Het zijn allemaal vragen waarmee de beginnende of al geroutineerde sporter zit. In het Sport & bewegingscentrum van Sanapolis vind je de antwoorden op al je sportvragen! Om over die geniale zwemvijver en dat wandel- en loopparcours en pittig mountainbiketraject maar te zwijgen…

Natuurlijk hoort bij een gezond lichaam ook gezonde voeding en dus weet elke slimme ondernemer dat gezonde maaltijden en rijkelijk gevulde fruitmanden vandaag de dag een ‘conditio sine qua non’ zijn voor een bedrijf én werknemer in goede conditie!

Het lekkere en allergezondste eten wordt in Sanapolis niet alleen geselecteerd door de allerbeste voedingsdeskundigen. Het zal bovendien voor het grootste deel geteeld worden op de eigen boerderij. De Sanapolisbrasserie serveert een heerlijk ontbijt, lunch of diner omgeven door al even heerlijke groene rust.

En ja, ook aan je mentale gezondheid werken hoort bij het Sanapolis-concept. Net daarom omvat ons aanbod ook meerdere mentale coaches en gediplomeerde psychologen. Net dankzij onze holistische aanpak slagen we erin om exact te doen wat we beloven: mensen gezond maken en houden.

Vragen of meer info?

Heb je vragen of heb je liever wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contacteer ons