Ons aanbod

Sanapolis, een wereld op zich

Hotel, zwemvijver, wellness, mindfullness, vergaderruimtes of fitness-, sport- of revalidatiefaciliteiten … dat ken je. Zo nieuw is dat allemaal niet. Zelfs al is het het allermodernste van het hypernieuwste. Sanapolis is echter veel meer dan dat. En nee, dan hebben we het niet alleen over dat verdomd heerlijk stuk natuur van wel 33ha groot. Nee, dan hebben we het over Sanapolis als een wereld op zich.

Weidse groene uitzicht rondom

De oprijlaan leidt je naar een statig art-decogebouw met een voorgevel van wel 200m breed. Links en rechts geven eeuwenoude beuken en linden het kader nog extra cachet. En dat weidse groene uitzicht romdom! Veel filmischer krijg je de locaties niet.

Deze plek ademt historie uit, maar binnenin treed je de tweede helft van de eenentwintigste eeuw in; de meer dan gezonde wereld van Sanapolis… O ja, de nabijheid van Brugge, de zee én een golfresort dragen natuurlijk ook hun feelgood-steentje bij.

Contacteer ons

Recharge & Relax

Er even helemaal tussenuit

We sporten graag en doen dat meer dan ooit tevoren. Sommige werkgevers hebben dit goed begrepen en bieden hun werknemers een fitbithorloge, fitnessabonnement, wellnesscoaching, inschrijving voor sportevenementen aan…; allemaal in de wetenschap dat gezonde werknemers zich beter …

Meer weten

Create & Co-Laborate

Bedrijven die positief in het leven staan

Een gezond leven en een gezonde levensstijl. Dat is waar we met z’n allen naar streven. Sanapolis biedt bedrijven de mogelijkheid om medewerkers te verwennen met allerlei formules en mogelijkheden om zelf evenementen te organiseren. Tegelijkertijd is Sanapolis ook zelf de ideale werkplek …

Meer weten